Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Käsittelemme Casinobonussuomi.com verkkosivullamme asiakkaittemme ja sivustolla vierailevien henkilötietoja (”sinä”). Vastuullamme on käsitellä henkilötietojasi huolellisesti ja suojata niitä noudattamalla tietosuojalakeja. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on selvittää sinulle kuinka tietojasi (”henkilötiedot”) käsitellän ja antaa sinulle tietoa lakisääteisistä oikeuksistasi. Tämän linjauksen tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

Olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, mutta keräämiämme tietoja voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muilla yhtiöillä on pääsy. Nämä muut yhtiöt noudattavat tässä politiikassa määrättyjä standardeja.

Mitä tietoja keräämme?

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavassa lueteltuja henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • IP-osoite
  • Sekä kaikkia niitä tietoja, jotka luovutat meille omalla suostumuksellasi

Mihin tarkoitukseen käytämme keräämiämme tietoja?

Tällä sivustolla henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on seuraava:

  • Jotta voimme markkinoida tällä verkkosivulla esiintyviä tarjouksia
  • Mahdollistaa tietojen analysoinnin, jotta voimme parantaa verkkosivujemme hallinnointia
  • Jotta voimme tarjota käyttäjien mieltymyksiin perustuvaa palvelua
  • Mahdollistaa markkinointiviestinnän, mikäli olet antanut siihen suostumuksen
  • Lakisääteisten oikeuksiemme ja velvollisuuksiemme täytäntöönpano

Tiedotamme sinua henkilötietojen keruusta heti vieraillessasi verkkosivustollamme ensimmäisen kerran. Keräämäämme henkilökohtainen tieto koskee verkkokäyttäytymistäsi. Tämä tieto sisältää muun muassa vierailusi ajankohdan ja keston sekä vierailemasi alasivut sekä IP-osoitteesi. IP-osoitteen avulla voimme estää ne käyttäjät, joiden IP-osoite on uhkapelirajoituksia sisältävässä sijainnissa. Tarkkailemme myös epäsäännöllistä verkkoliikennettä mahdollisten hakkereiden hyökkäysten estämiseksi.

* Käsittelemme tietojasi yllämainitulla tavalla, kun olet antanut meille suostumuksen tähän tai se on välttämätöntä yrityksemme kannalta, jotta voimme suorittaa lailliset toimenpiteet.

Kenen käyttöön annamme keräämiämme tietoja?

Saatamme välittää keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille, kuten yhtiöille joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa, mikäli olemme saaneet siihen sinulta luvan. Selaamalla sivujamme ja käyttämällä palveluitamme hyväksyt samalla sen, että me kuin myös alihankkijamme ja palveluntarjoajamme voivat käsitellä tietojasi myös maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueilla tai tietojenkäsittelijöille, jotka voivat sijaita myös Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella.

Miten säilytämme tietoja?

Säilytämme keräämiämme tietoja niillä perustein kuin on oikeutettua ja kuten liiketoiminnallinen peruste vaatii. Säilytämme tietojasi turvallisesti ja huolehdimme niiden turvallisesta poistamisesta ja nimettömäksi tekemisestä, kun tietojasi ei enää tarvita. Säilytämme tietojasi toistaiseksi tai niin kauan kun niitä tarvitaan laillisiin tarkoituksiin. 

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on oikeus pyytää tietojasi meiltä tai vaatia oikaisua tietoihisi, mikäli ne ovat todistetusti virheellisiä. Voit pyytää meitä vahvistamaan käytämmekö sinun henkilötietojasi sekä toimittamaan sinulle kopion näistä tiedoista. Voit myös pyytää meitä toimittamaan sinulle muut henkilötietoihisi liittyvät tiedot.

Voit pyytää meitä muuttamaan tietojasi mikäli ne ovat todistetusti virheellisiä tai poistamaan henkilötietosi seuraavissa tapauksissa:

  • tietoja ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin
  • olet perunut suostumuksesi (silloin kun prosessi perustui suostumukseesi)
  • käytät oikeutta kieltäytyä hyväksymästä
  • mikäli tietoja on käytetty laittomasti
  • tietoja tarvitaan noudattamaan lakivelvoitteita

Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä:

  • lakimääräysten noudattamiseksi
  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi

On myös tiettyjä muitakin olosuhteita joissa emme ole velvollisia suostumaan poistamisvaatimuksiisi. Kaksi edellä mainittua perustetta ovat todennäköisimpiä olosuhteita, joissa kieltäytyisimme hyväksymästä tämän vaatimuksen.

Miksi käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle täyden valikoiman toimintoja vieraillessasi sivustollamme sekä tunnistaaksemme mieltymyksesi ja tehdäksemme vierailusta sivustollamme mukavaa ja helppoa. 

Käyttämällä verkkosivuamme, suostut käyttämään ja tallentamaan evästeitä tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Voit katsella kotisivuamme myös ilman evästeitä, mutta tällöin sen tietyt osat eivät toimi kunnolla tai navigointi hidastuu.  Mikäli et halua evästeitä varastoitavan tietokoneeseesi tai laitteeseesi, voit deaktivoida kyseisen vaihtoehdon selaimesi järjestelmäasetuksista. Voit myös milloin tahansa poistaa varastoidut evästeet selaimesi järjestelmäasetuksista.

Ehtojen muutokset ja yhteystiedot

Tämä kuvaus tietosuoja- ja evästekäytännöistä on päivitetty viimeksi 12.10.2023. Varaamme oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista sivuillamme. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen sivustomme yksityisyydensuojaan ja/tai evästekäytäntöihin, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@casinobonussuomi.com.